CONDICIONS DE RESERVA

  • Poden fer la seva reserva per telèfon, fax, correu electrònic  i també  on-line mitjançant la nostra WEB.
  • La realització de qualsevol reserva suposa l’acceptació d’aquestes condicions generals.
  • La persona que realitza la reserva ha de ser major d’edat i es responsabilitza de la veracitat de les dades indicades.
  • NO S’ACCEPTEN GRUPS DE JOVES
  • Els nostres apartaments no estan adaptats per a minusvàlids.
  • NO s’admeten animals de companyia.
  • NO es pot fumar a l’interior dels apartaments.

COMPROMÍS DEL CLIENT

L’apartament es lliurarà al client en les degudes condicions de neteja. El client es compromet per la seva banda a deixar-lo en unes condicions raonables de neteja i sense escombraries.

Igualment es compromet a conservar el mobiliari i l’equipament de l’apartament en les mateixes condicions com li van ser lliurats, accepta les normes de la comunitat, i es compromet a mantenir un comportament correcte i exemplar respecte a la resta del veïnat.

OCUPACIÓ

En la descripció i la confirmació de reserva dels apartaments Haus am Meer està indicat el nombre màxim de persones que poden allotjar-se en ells,  independentment de la seva edat. En el cas de sobrepassar aquesta capacitat, Becker e Hijas S.L. (Haus am Meer)  tindrà el dret de no admetre la reserva o instar el desallotjament de l’habitatge.

ARRIBADES I SORTIDES

Per ajudar a planificar el seu viatge, l’informem que l’hora d’accés a l’habitació és a partir de les 16:00 hores i la sortida és a les 10:00 hores.

Arribades a partir de les 20h00 han de ser informades amb antelació als Apartaments Haus am Meer, indicant hora d’arribada, que mai ha de ser més tard de les 22h00. Totes elles, siguin informades prèviament com no, tenen un recàrrec de 30€.

Diumenge i festius el recàrrec és de 50€.

Arribades a partir de les 20:00h, que no hagin estat informades! No podran ser garantides!

L’arribada endarrerida i / o sortida anticipada no dóna dret a descompte ni devolució.

LLIURAMENT DE CLAUS

Es realitzarà a la Recepció dels Apartaments Haus am Meer, situada a l’Avinguda Diputació nº 46, 43.850 CAMBRILS (Tarragona).

Telèfon: +34 977 36 24 21

PARKING

A partir d’el 01 de maig fins el 15 d’Octubre, disposar d’una plaça de pàrquing té un suplement de 5€ / dia. Places limitades, cal reservar.

HORARI DE RECEPCIÓ:

CHECK-IN de dilluns a dissabte: 16h00 a 20h00

Diumenges i festius: TANCAT. En cas d’atendre reserves el CHECK-IN serà de 16h00 a 18h00.

FIANÇA

Els clients hauran d’abonar a l’arribada una fiança de 150€ amb targeta de crèdit per cobrir els possibles danys que puguin ocasionar-se. Aquest dipòsit es reemborsarà completament, després de la revisió de l’apartament, en un termini de 48 hores a la mateixa targeta de crèdit.

VISITES

Es considera visita qualsevol registre de persona no declarada a la reserva un cop completat el check-in.

Per motius de seguretat i privacitat, totes les visites s’han de registrar en la recepció acompanyades d’una de les persones ocupants de l’contracte que les autoritzi.
L’horari de visites és de 10h00 a 23h00.
En temps de Pandèmia i per garantir al màxim la seguretat de tots, no es permet l’entrada de persones no allotjades a l’establiment.

PAGAMENT

Les reserves hauran d’abonar-se en Euros mitjançant targeta bancària (Visa, Mastercard o Maestro) o transferència bancària.

L’import de lliurament a compte per a les reserves serà:

– Per reserves efectuades a més de 15 dies d’antelació a la data d’arribada, 30% de l’import total.

L’import restant de l’estada i l’Impost Turístic, s’abonarà en la recepció a l’arribada o uns dies abans de l’arribada mitjançant transferència bancària.

– Per reserves efectuades amb 15 dies o menys d’antelació a la data d’arribada, 100% del l’import total.

En el cas d’efectuar el pagament a compte per transferència bancària, disposen d’un termini de 4 dies per remetre’ns el justificant de pagament de la transferència; passat el termini, la pre-reserva quedarà invàlida.

Un cop rebut l’import a compte, rebrà un correu electrònic de la confirmació de la reserva, que haurà de presentar a la nostra recepció a l’arribada.

LA PRE-RESERVA NO SERÀ CONFIRMADA SENSE EL PAGAMENT ANTICIPAT DEL 30%!

Dues setmanes abans de la seva arribada hauran de realitzar el pagament restant de la reserva per transferència bancària a Becker e Hijas SL (Haus am Meer), indicant nom de la reserva i enviant-nos el comprovant per e-mail. Les possibles despeses bancàries corren al seu compte! Igualment podran efectuar el pagament del lloguer restant a la seva arribada i abans del lliurament de les claus en efectiu o amb targeta de crèdit (Visa o MasterCard).

Suplements i la taxa turística no estan inclosos en l’import de la reserva i s’han d’abonar a l’arribada.

FIANÇA

Els clients de Haus am Meer han d’abonar a l’arribada una fiança de 150€  en targeta de crèdit, per cobrir els possibles danys que puguin ocasionar-se. Aquest dipòsit es reemborsarà completament o amb deducció dels possibles danys ocasionats, després de la revisió de l’apartament, en un termini de 48h i a la mateixa targeta de crèdit.

LLIURAMENT DE CLAUS

Es realitzarà a la recepció dels   Apartaments Haus am Meer, situada l’Avinguda Diputació nº 46, 43850 CAMBRILS (Tarragona)

Telèfons:     +34 977 36 24 21; +34 977 36 49 11

CONDICIONS DE MODIFICACIÓ DE LA RESERVA.

La reserva únicament podrà ser gestionada per la persona titular.

Els tràmits o canvis relacionats amb la reserva s’hauran de sol·licitar per escrit a info@hausammeer.es. La seva acceptació es valorarà des del departament de Reserves, que comunicarà degudament la resolució sobre els mateixos. No es garanteix l’acceptació de totes les sol·licituds.

En cas de canvi de dates, el preu aplicable serà el vigent en el moment de la modificació.

Qualsevol modificació comportarà el recàlcul de l’import de lliurament a compte.

Les modificacions rebudes amb una antelació igual o inferior a 15 dies no seran acceptades

CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ:

Reserves entre l’01.02.2021 al 02.07.2021

Les cancel·lacions rebudes amb una antelació superior a 7 dies a la data d’arribada contractada rebran el reemborsament total del lliurament a compte.
Les cancel·lacions rebudes amb una antelació igual o inferior a 7 dies a la data d’arribada contractada comportaran la pèrdua total del pagament a compte.
En cas de no presentar-se el dia d’arribada, la reserva es mantindrà un màxim de 48 hores. Passat aquest termini, la reserva serà cancel·lada, quedant l’allotjament a disposició de l’establiment pera la seva revenda.
No presentar-se (NO SHOW): el client haurà de pagar la totalitat de la reserva.

Reserves entre el 03.07.2021 al 14.11.2021

Les cancel·lacions rebudes amb una antelació superior a 15 dies a la data d’arribada contractada rebran el reemborsament total del lliurament a compte.
Les cancel·lacions rebudes amb una antelació igual o inferior a 15 dies a la data d’arribada contractada comportaran la pèrdua total del pagament a compte.
En cas de no presentar-se el dia d’arribada, la reserva es mantindrà un màxim de 48 hores. Passat aquest termini, la reserva serà cancel·lada, quedant l’allotjament a disposició de l’establiment pera la seva revenda.
No presentar-se (NO SHOW): el client haurà de pagar la totalitat de la reserva.

ALTRES

• El pagament de confirmació de la reserva serà un senyal d’acceptació de les condicions generals.
• Per a cada tràmit (nova reserva, modificació, etc.), s’emetrà un nou document de confirmació que substituirà (si n’hi hagués) a l’anterior document. És responsabilitat de la persona titular verificar la informació, i, en cas d’error, notificar-ho immediatament al Departament de Reserves.
• L’assignació d’un número concret d’allotjament no suposa cap mena d’obligatorietat per part de Haus am Meer Apartaments. La Direcció de Haus am Meer Apartaments es reserva el dret a modificar l’allotjament
assignat.
• En el cas de reservar sense triar un número d’allotjament concret, aquest serà informat en el moment del check-in.