Trobi el seu allotjament

Sortida:

Sortida:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Adults:

Nens:

 

 

Buscant...

×
Accommodation 1

Accommodation 2

Accommodation 3

Accommodation 4

Accommodation 5

Introduïu les vostres dades

Als apartaments tipus A i C del 18-10 al 14-11 la capacitat màxima és de 2 persones. Del 01-04 al 17-10 és poden allotjar 1-2 nens.

Nens de 8 a 17 anys: suplement de 6 € / persona-nit, excepte del 2 de juliol al 26 d'agost.

Fills de 18-25 anys: suplement de 10 € / persona-nit.

Loading summary...

 

Pagament

Seleccioneu el vostre tipus de pagament:


Se li cobrarà  . El saldo pendent s'ábonarà el dia de la seva arribada, en efectiu , targeta de crèdit o fent una transferència al compte indicat 2 setmanes abans de la seva arribada als apartaments. (IBAN ES95 0182 0250 2102 0156 1808, BIC/Swift-Code: BBVAESMM)

Se li cobrarà  

S'està processant ...

 

Desperti els seus sentits a la vora del Mediterrani

Apartaments  Haus am Meer

és una petita empresa familiar que posa a la seva disposició 8 apartaments a peu de platja, amb opció a reservar durant tot l’any. Amb més de 50 anys d’experiència en el sector, sempre ens hem ocupat de ser coneguts per un tracte proper i familiar així com de mimar tots els detalls perquè la seva estada sigui el més acollidora possible.

El nostre establiment està situat a la platja de l’Esquirol, a la Costa Daurada, al costat del passeig marítim i davant del mar. La platja de l’Esquirol amb aigües netes i poc profundes la converteix en una platja ideal per a famílies amb nens així com en un lloc tranquil i romàntic, lluny d’aglomeracions, ideal per a parelles.

Es poden realitzar tota mena d’activitats aquàtiques, excursions a peu o amb bicicleta, excursions culturals, Golf, muntar a cavall, passejades per la platja, rutes gastronòmiques, parcs temàtics, etc.

Haus am Meer es posa a la seva disposició, per fer de la seva estada una experiència que voldrà repetir.

Família Becker-Álvarez

ELS NOSTRES APARTAMENTS